Sisteme de ventilație MELTEM

Aer curat înseamnă viață sănătoasă. Cu ajutorul sistemelor de ventilație rezidențială descentralizate, oferite de către producătorul german, poți beneficia în permanență de aer proaspăt în casa sau biroul tău fără a deschide geamul.

…află mai multe

Z-Wave – Fibaro

În momentul de față sistemul FIBARO este cea mai bună soluție de automatizare disponibilă pe piață. Oferă un proces de instalare non-invaziv, care elimină nevoia de a folosi metri întregi de cabluri. Modulele noastre în miniatură pot fi instalate în orice doză de fire din perete, în spatele oricărui întrerupător de orice tip, și sunt compatibile cu orice tip de sistem electric.

…află mai multe

Cronotermostate

living® by Danfoss este noua generație de termostate Danfoss premium. Ele oferă performanțe ridicate și un confort sporit în același timp cu economii importante de energie și de cost.

…află mai multe

Încălzire în pardoseală

Indiferent de tipul de echipament utilizat pentru prepararea agentului termic (centrale pe gaze, pe combustibil lichid sau solid, pompe de căldură, panouri solare etc.), încălzirea prin pardoseală este mult mai economicoasă comparativ cu sistemele tradiționale (șeminee, radiatoare, convectoare etc.), factura scăzând cu 20-50% în funcție de înălțimea și suprafața camerei.

…află mai multe