Inspirat de natură

Frumusețea vine din natură, tehnologia avansată de la oameni. FIBARO a extras esența din ambele și a creat perfecțiunea. În asociere cu legile fixe ale arhitecturii și ultima tehnologie, a fost creat senzorul de mișcare de la FIBARO – ochiul tău asupra casei. Inspirat de convingerile egiptenilor antici, am creat senzorul de mișcare wireless cel mai mic din lume și l-am conturat precum ochiul unei pisici.

Timp de secole pisica a simbolizat apărătorul oamenilor și al casei. În plus, este recunoscută drept un prădător cu o vedere ageră, auz peste medie și o vigilentă excepțională. Senzorul de mișcare FIBARO este la fel de ager precum ochiul pisici și vede mai larg și mai departe pentru a putea detecta ceea ce tu nu poți observa. Dispune de un câmp larg si o rază lungă de observare, și este incredibil de vigilent. Nu doar va face viața ta mai confortabilă, dar te va face să te simți mult mai în siguranță.

Multisenzor

Îmbrățișând competiția dezvoltării în inovație, am creat o lucrare de artă inteligentă ce combină patru funcții folositoare pentru a vă oferi cât mai mult. Acest dispozitiv de dimensiuni reduse, pe lângă detectarea mișcării, măsoară temperatura ambientală, intensitatea luminii precum și vibrațiile, grație accelerometrului de care dispune.
Senzorul de mișcare FIBARO mărește confortul cu care ai fost obișnuit. Creează scenarii, uită de situațiile neplăcute și bucură-te de confortul dat de siguranță – ochiul vigilent al senzorului detectează orice spargere sau încercare de sabotaj, focul și alte amenințări. Acum ști și vezi mai multe!

Mișcarea și temperatura anunțate prin culoare

Pupila LED multicoloră a senzorului de mișcare FIBARO informează membrii familiei tale dacă a detectat orice mișcare, sau temperatura curentă într-o cameră. Setează culoarea și intensitatea după preferință și în momentul în care ai intrat într-o cameră vei ști ce temperatură este în aceasta.

Mic, înseamnă frumos!

Cea mai avansată tehnologie din lume a fost inclusă într-o carcasă alba perfectă. Având un diametru sub 44 mm, îl vei îndrăgi de la prima vedere!

Identificare inteligentă a obiectelor

Una dintre principalele caracteristici ale senzorului de mișcare FIBARO este abilitatea de a detecta chiar și cele mai slabe mișcări; nimic nu trece neobservat. Ținând cont că toate camerele sunt diferite, puteți seta sensibilitatea senzorului în funcție de locația sa în casă, pentru a se potrivi nevoilor tale și situațiilor specifice.

Supraveghează-ți casa și pe cei dragi

Te întrebi ce se întâmplă acasă atunci când ești plecat? În timpul în care ești la birou sau într-o călătorie de afaceri, senzorul de mișcare FIBARO va supraveghea casa ta și îi va proteja pe cei dragi ție. Adițional, senzorul de mișcare FIBARO monitorizează timpul petrecut de o persoană într-o cameră. Astfel vei fi informat când copiii își petrec cea mai mare parte a timpului uitându-se la televizor în living în loc să își facă temele în camera lor, și vei putea opri televizorul de la distanță.

Contorizează intrările

După ce ai instalat senzori de mișcare FIBARO de ambele părți ale intrării în casă, vei ști tot timpul câte persoane au intrat sau au ieșit din casa, sau dintr-o cameră anume. Nu va mai trebui să îți faci griji atunci când copilul tău este singur acasă. Senzorul de mișcare îți va spune la ce oră a ieșit din casă, când s-a întors, sau câți vizitatori a avut.

Au sosit musafirii? Sistemul va avea grijă de ei.

Întâlnire de familie, cina cu prietenii, o petrecere – senzorul de mișcare FIBARO va asigura confortul musafirilor tăi. Odată ce sistemul va ști că sunt mai multe persoane în casă, va porni ventilația astfel încât să asigure suficient aer proaspăt.

Vă învață obiceiurile

Abilitatea senzorului de mișcare FIBARO de a analiza obiceiurile tale permite sistemului să întreprindă anumite acțiuni în mod automat pentru confortul tău și pentru a economisi. Puteți conecta două controllere ce funcționează într-un singur sistem FIBARO pentru a efectua managementul casei, bazându-se pe informațiile colectate de controller-ul instalat la birou. Atâta timp cât senzorul de mișcare instalat la birou recunoaște prezența dumneavoastră la birou, controller-ul instalat acasă reduce nivelul de încălzire până la întoarcerea acasă.

Casa se trezește împreună cu tine

Senzorul de mișcare FIBARO face minunată fiecare dimineață. Când te trezești, senzorul va porni un scenariu prestabilit de trezire. Temperatura va fi setată conform preferințelor, ferestrele se vor deschide pentru a respira aer proaspăt iar umbritoarele se vor deschide pentru a lăsa razele soarelui sa pătrundă. Între timp, miros de cafea proaspătă se va răspândi din bucătărie…

Îți amintește să armezi alarma

Ai uitat fierul de călcat sau luminile pornite când ai plecat în grabă? Ai uitat să armezi alarma? Nici o grijă! Senzorul de mișcare FIBARO va detecta lipsa mișcării in casă și va informa Home Center-ul asupra acestui lucru. În acel moment un scenariu predefinit te va informa, sau va arma în mod automat alarma, va inchide ferestrele, va stinge luminile si va opri toate dispozitivele care nu mai sunt necesare si va scădea temperatura de încălzire.

Mobilitatea, cea mai bună caracteristică a senzorului

Senzorul de mișcare FIBARO este alimentat de o baterie, ce permite dispozitivului să funcționeze până la trei ani. Absența firelor în favoarea comunicării wireless Z-Wave cu controller-ul principal, mărește capacitatea de funcționare a senzorului oriunde în casa ta.

Atașează-l oriunde

Sistemul inteligent de prindere permite așezarea senzorului oriunde, sau fixarea acestuia permanentă pe un perete, tavan sau orice alta suprafață. Poți schimba locația senzorului oricând ai nevoie.

Pentru cei mici…

Senzorul de mișcare FIBARO va aștepta și va stinge lampa de lângă pat doar după ce copilul tău adoarme. Micuțul tău va adormi liniștit, fara stres, și tu nu va trebui să îți mai faci griji pentru factura la electricitate.

Protecție intervenție

Pentru a vă putea proteja familia, senzorul de mișcare FIBARO are încorporat un sistem ce protejează împotriva oricărei încercări de dezinstalare sau modificare a senzorului. Orice încercare de mutare sau schimbare a unghiului de vizibilitate a senzorului va declanșa o alarmă iar sistemul vă va informa prin expedierea unui mesaj către dispozitivele mobile asociate.

Detectează cutremurele

Cutremurele au loc destul de des, și chiar și unul minor poate fi foarte periculos. Grație accelerometrului încorporat, senzorul de mișcare FIBARO va detecta chiar și cele mai mici vibrații, pe care altfel nu le puteți simți. O notificare expediată de către sistem vă va avertiza asupra amenințării iminente, permițăndu-vă să luați măsurile necesare.

Corectarea temperaturii

O temperatură confortabilă este crucială pentru bunăstarea noastră. Senzorul de mișcare FIBARO are integrat un senzor de temperatură pentru a satisface toate cerințele tale. Temperatura de la nivelul plafonului este diferită de cea de la nivelul pardoselii. Tot ce trebuie să faci pentru setarea corectă a temperaturii este să măsori temperatura la nivelul pardoselii, folosind orice senzor, și să setezi senzorul de mișcare FIBARO sa compenseze diferența.

Cooperare foarte bună cu alte dispozitive

Senzorul de mișcare FIBARO funcționează perfect în orice situație și îți oferă posibilități nelimitate integrat cu alte dispozitive. Seara va dispune sistemului aprinderea luminilor din curte imediat ce mișcarea este detectată în afara casei. Consecutiv, o cameră de securitate va transmite imagini clare către telefonul tău mobil. Te poți relaxa, sistemul FIBARO îți va proteja casa.

Comandă acum acest produs prin intermediul magazinului Terax Online