Combinația perfectă între design și funcționalitate

Senzorul de inundație Fibaro – design inovator, dimensiuni compacte și o mulțime de funcții adiționale. Senzorul de inundație Fibaro este cu adevarat remarcabil.
Acest dispozitiv unic poate garanta siguranța ta și a familiei tale. Prin precizia și tehnologia sa avansată Senzorul Fibaro te avertizează în privința unei inundații, a unei scăderi sau creșteri bruște a temperaturii. Toate acestea într-un singur dispozitiv care nu are nevoie de întreținere sau de instalare.

La inceput a fost o picătură de apă

Apa este cea mai des întâlnită substanță din lume, este substanța care ne dă viață și ne oferă șansa de a ne bucura de ea în fiecare zi.
Importanța acestei substanțe care acoperă 70% din suprafața Pământului este atât de mare încât ne-a inspirat să-i aducem un omagiu. Design-ul senzorului de inundație Fibaro a fost inspirat de picătura perfectă de apă.

Fiecare picătură, la fel ca modulele sistemului nostru, poate exista individual sau poate fi interconectată, alcătuind un ecosistem. Forma unei picături de apă este perfectă, astfel că și senzorul nostru trebuia să arate la fel. Senzorul este realizat din plastic alb lucios de înaltă calitate și are definitivate toate detaliile. Design-ul său este extrem de funcțional iar tehnologia sa oferă posibilități nelimitate.

La început a fost o picătură de apă
– caracteristici –

Senzor de înclinare

Detectează mișcarea sau înclinarea la mai mult de 15 grade. Trimite o alertă în cazul în care senzorul este mutat.

Alarmă cu sirenă

Alarma încorporată te ajută să reacționezi rapid în caz de inundație sau de schimbare bruscă de temperatură.

Sondă telescopică

Senzorul de inundație Fibaro este singurul din lume care funcționează perfect pe suprafețe denivelate, multumită sondelor telescopice din aur, care sunt suficient de flexibile pentru a compensa suprafața denivelată.

Intrare / Ieșire

Terminalul de intrări permite conectarea unei sonde externe și instalarea senzorului în orice locație. Terminalul de ieșiri permite conectarea la un sistem de alarmă.

Senzor temperatură

Senzorul de temperatură încorporat poate fi folosit pentru a controla un sistem de încălzire prin pardoseală sau pe post de senzor de alarmă pentru incendii, detectând creșterea bruscă a temperaturii.

Alimentare cu baterie

O singură baterie este suficientă pentru a alimenta senzorul 2,5 ani.

Prevenire intervenție

Carcasa specială conține un buton care protejează senzorul împotriva deschiderii accidentale.

Indicator vizual

Pe lângă alarmă, dispozitivul poate emite alerte și prin intermediul culorilor emise de LED-ul RGB încorporat.

Un singur senzor, posibilități nelimitate

Senzorul nostru este un dispozitiv complet. Poate fi alimentat cu baterie sau curent, în funcție de locația de operare.
Senzorul funcționează pe 12 sau 24 V. Mulțumită terminalului de ieșire, senzorul de inundație Fibaro poate fi integrat la orice sistem de alarmă. Terminalul de intrare permite conectarea unei sonde externe pentru folosirea senzorului în locuri cu accesibilitate limitată.

12/24 VDC sau baterie

Puteți alimenta senzorul de inundație la 12/24 V sau la baterie (2,5 ani)

Integrare sistem alarma

Senzorul permite integrarea la aproape orice sistem de alarmă disponibil pe piață.

Cu cablu sau wireless

Senzorul permite trimiterea de notificări prin cablu sau wireless.

Protecție dublă

Senzorul nostru de inundație are un aspect plăcut, te face să vrei să îl analizezi mai atent. Înțelegem foarte bine acest lucru. Orice mișcare sau relocare poate face ca senzorul să nu mai funcționeze, motiv pentru care detectorul încorporat indică orice mișcare sau orice încercare de deschidere.

Un raport va fi trimis utilizatorului principal, deoarece suntem conștienți că senzorul este un dispozitiv foarte important, cu o responsabilitate foarte mare, aceea de a ne monitoriza casa.

Oriunde ai nevoie

Este important să identifici rapid riscurle unei căderi de curent.

Forma compacta a senzorului și posibilitățile variate de comunicare cu sisteme de alarmă garantează că vei afla imediat de o cădere de curent sau de pericolul unei inundații. Senzorul poate fi instalat în locuri greu accesibile. Poate funcționa în orice locație unde ai nevoie de el. Chiar dacă nu poate fi instalat într-un loc anume, poți oricând să conectezi o sondă cu fir pentru a detecta scurgerile.

Sonde telescopice de aur

Senzorul de inundație Fibaro este echipat cu sonde telescopice din aur de 24k. Mecanismul sofisticat telescopic permite așezarea senzorului în orice locație, chiar și pe o suprafață denivelată. Placajul din aur previne coroziunea și asigură cea mai precisă detectare a lichidelor. Toate acestea duc la o reacție rapidă înainte ca situația să se agraveze.

Avertizare intervenție

Din motive de siguranță senzorul Fibaro este protejat împotriva deschiderii, a opririi sau a distrugerii. Detectarea oricărui tip de intervenție va genera o alertă prin SMS, Push sau e-mail.

Avertizare prin culoare

Poți afla ce s-a întâmplat dintr-o singură privire, mulțumită indicatorului cu lumină colorată. În funcție de culoarea LED-ului încorporat poți afla dacă senzorul a dectat apă, sau o creștere / scădere a temperaturii.
Cu testerul de acoperire Z-Wave încorporat poți determina cu ușurință dacă locul pe care l-ai ales pentru senzor permite comunicarea cu controller-ul principal sau daca va fi nevoie de utilizarea unei sonde externe pentru a asigura operarea corectă a senzorului.

Siguranța pe primul loc

De obicei putem să ne dăm seama că urmează o inundație dacă observăm mici scurgeri lângă cadă sau apă lângă mașina de spalat.
Totuși, cum procedăm atunci când cada este încastrată sau când scurgerile sunt prea mici pentru a fi observate? Cel mai bine este să luați măsuri de siguranță instalând senzorul de inundație FIBARO. Acesta reprezintă soluția ideală în orice locație unde bănuim că pot exista scurgeri, chiar dacă accesul este unul mai dificil.
Instalează senzorul Fibaro și nu vei mai avea niciodată grija unei inundații.
La cel mai mic semn al unei inundații vei primi o alertă pe smartphone și vei putea chema imediat un instalator.

*În cazul unei alarme, informația pleacă imediat spre telefonul și tableta ta.

Greu de scufundat

Senzorul este conceput pentru a funcționa în cele mai grele condiții. Funcționează la temperaturi extreme – de la -10*C la 95*C *.
Poate face față oricărui tip de inundație. Carcasa este impermeabilă, permițând contact direct cu lichidul, și nu se scufundă, ceea ce ar întrerupe comunicarea. Doar un astfel de senzor îți poate garanta siguranța.

*folosind bateria potrivită.

Răspuns prompt

Pericolul unei inundații, detectat de senzor, declanșează răspunsul Sistemului Fibaro care răspunde automat oprind alimentarea cu apă. Instalând o supapă solenoidă și un Releu Fibaro, sistemul va răspunde automat și va opri alimentarea cu apă.
Senzorul de inundație Fibaro, împreună cu o supapă solenoidă și un Releu Fibaro îți garantează siguranța deplină a casei tale.

*folosind bateria potrivită.

Încălzire prin pardoseală

Încălzirea prin pardoseală este o inovație în materie de confort dar din păcate este dificil de controlat. Este greu să determini temperatura optimă și să oprești încălzirea la momentul potrivit pentru a evita temperaturi incomode.

Mulțumită senzorului de temperatură integrat, senzorul de inundație Fibaro te poate ajuta să coordonezi încălzirea prin pardoseală. Fibaro Home Center 2 asigură temperatura ideală pentru confortul familei tale, totul cu cel mai mic consum de energie posibil.

Combinația perfectă

Posibilitatea de asociere cu numeroase dispozitive și scenariile extinse permit panoului de control Home Center 2 să acționeze independent imediat după ce a fost detectat riscul unei inundații, sau al unui incendiu. La cea mai mică scurgere de lângă mașina de spălat, senzorul de inundație trimite un semnal releului Fibaro care va închide supapa solenoidă, și va deconecta mașina de spălat de la alimentare prin intermediul prizei de perete Fibaro. În caz de detectare a focului, Releul Fibaro oprește gazele și sistemul Fibaro aprinde luminile care marchează ruta de evacuare. În același timp sistemul de ventilație funcționează la nivel maxim pentru a elimina fumul. Acestea sunt doar câteva din posibilitățile pe care ți le oferă asocierea modulelor și a dispozitivelor Fibaro.

Update Wireless

Senzorul de inundație Fibaro îți primește update-urile în mod automat, fără nici o acțiune din partea utilizatorului individual, astfel încât nu va fi niciodată nevoie să pierzi timp pentru a actualiza software-ul.

Tester de acoperire încorporat

Pentru siguranța ta și pentru a ne asigura ca dispozitivul functionează corect, senzorul este echipat cu un tester de acoperire a rețelei Z-Wave. Comunicarea în rețeaua wireless Z-Wave îți permite să stai conectat la panoul de control, pe distanțe mari și prin conectivitate indirectă, folosind alte module Z-wave. LED-ul încorporat îți permite să verifici foarte ușor dacă senzorul se află în raza de acoperire și dacă poate comunica cu Sistemul Fibaro, sau dacă are nevoie de altă locație.

Prezentare Senzor de inundație de la Fibaro

Comandă acum acest produs prin intermediul magazinului Terax Online