Potențial nelimitat

Lasă-ți imaginația să zboare când amenajezi un living sau o baie. Crează un efect special de iluminare care să fie în ton cu starea ta de spirit, cu condițiile meteorologice sau cu o ocazie specială. Ai la dispoziție 3 milioane de culori pentru a-ți pune în practică toate ideile!
Controller-ul Fibaro RGBW este un controller wireless unic pentru benzi flexibile LED cu patru culori. În afară de canalele RGB, controller-ul este compatibil și cu canalul de lumină albă, ceea ce permite realizarea culorilor pastelate. Dispozitivul poate controla până la patru senzori analog.

RGBW

Fibaro RGBW controlează benzile flexibile cu 3 sau 4 culori, oferind milioane de variante de culori.

Senzori analog

Controller-ul Fibaro RGBW are patru intrări analog care sunt compatibile cu orice senzori, de ex. senzori de lumină, de vânt, de presiune și potențiometre care operează între 0-10V.

Patru canale de iesire

Cele patru canale de ieșire permit conectarea și controlarea independentă a fiecareia din sursele de lumină conectate.

Acasă..
exact cum îți place

Diodele LED sunt folosite extensiv în iluminatul rezidențial. Iluminarea cu LED se adaptează perfect oricărui design modern și creează o atmosferă caldă și relaxantă.

LED-urile sunt surse de lumină extrem de eficiente și relativ necostisitoare. Drept rezultat, sunt folosite frecvent în designul interior pentru a pune în evidență anumite elemente de design prin lumină.

Alege-ți culoarea preferată

Am creat o interfață intuitivă pentru tabletă și smartphone, ceea ce transformă într-o joacă de copii alegerea culorii preferate în fiecare zonă care necesită iluminare.

Din bara de culoare poți schimba oricând coloritul în living sau în camera copiilor ca și cum ai folosi o baghetă magică.

Slider-ul programelor pentru iluminat creează o atmosferă relaxantă prin tranziția culorilor pastel.

E ca și cum ai avea la dispoziție o întreagă lume magică a culorilor.

Creaza-ți propria compoziție de culoare

Am creat patru scenarii predefinite de iluminare care au o animație incredibilă.
Bucură-te de seri pline de căldură cu lumina care simulează un șemineu aprins, sau de o dimineață perfectă în culorile răsăritului. Nu rata combinația unică de culori din animația care simulează o furtună. Toate situațiile periculoase detectate de sistemul FIBARO vor fi anunțate prin efecte luminoase, utile mai ales pentru persoanele care au probleme cu auzul.

Aducem buna dispoziție

Un spațiu interior fermecat

Meriți să te relaxezi după o zi lungă. Trebuie doar să inițiezi un scenariu de relaxare programat prin simpla atingere a unui buton. Casa ta inteligentă va avea grijă de restul – va regla temperatura și umiditatea, volumul muzicii și scenariile de iluminat cu ajutorul senzorilor analog conectați la modul. Culorile pastel te vor ajuta cu aiguranță să uiți de stresul din timpul zilei.

Avertizare prin culori

Casa ta inteligentă reacționează la orice se întamplă și te informează prin intermediul culorii luminilor. Folosește controllerul Fibaro RGBW nu doar pentru a crea scheme de iluminare de interior dar și pentru a fi informat în privința oricărui eveniment.
Mulțumită celor patru intrări analog, controllerul Fibaro RGBW poate fi conectat la patru senzori analog independenți care operează între 0-10V. Folosește senzori analog pentru iluminarea cadei în funcție de tempertura apei. Adaptează lumina din living la condițiile de afară. Fibaro Home Center poate decide când să înceapă să ude grădina în funcție de semnalele pe care le primește de la senzorii de umiditatea a solului sau de senzorii de intensitate a luminii.


O multitudine de posibilități ale senzorilor analog

Controllerul RGBW funcționează cu până la patru senzori analog, furnizând către Home Center 2 mai multe informații pentru controlarea Sistemului Fibaro, asigurând astfel confortul și siguranța.

Prin informația de la senzorii analog, Home Center va strânge parasolarele când vântul este puternic, sau va închide ferestrele când este frig. Senzorii analog vă lasă să vă bucurați cu adevarat de experiența unei case inteligente.

Gradina este udată numai când solul este uscat

Să ai grijă de gradină poate fi o adevarată provocare. Mulțumită controllerului RGBW poți să ai gradina mult visată cu mai puțin efort ca niciodată.
Conectând un senzor de temperatură și unul de umiditate a solului la controllerul Fibaro RGBW te asiguri că gradina este udată doar atunci când este necesar. Folosind informațiile de la senzori, Home Center 2 nu va irosi apa dacă solul este deja umed (după o ploaie de exemplu).

Senzori recomandati

Poți să economisești energie pe timpul nopții

O grădină iluminată nu numai că arată bine după lăsarea serii, dar înseamnă și siguranță sporită. Intensitatea luminii din gradină poate fi reglată în funcție de lumina naturală ambientală cu ajutorul unui senzor de lumină care este conectat la controllerul Fibaro RGBW. Astfel, când soarele apune târziu, luminile se vor aprinde numai după apus. Iar în nopțile cu lună plină luminile se vor aprinde la minim, pentru a economisi energie electrică.

Senzori recomandati

Cel mai bun mod de avea grijă de copii

Folosește Fibaro RGBW pentru a monitoriza în mod continuu condițiile din camera copiilor. Conectează patru senzori analog și monitorizează calitatea aerului, umdititatea, presiunea și temperatura. Le vei asigura condițiile perfecte în care să doarmă și să crească.

Senzori recomandați

Monitorizare parametrii în acvarii

Un acvariu cu pești este un element de efect în orice interior. Totuși, locuitorii acvariului au nevoie ca apa să aibă niște parametrii ideali.

Fibaro RGBW este compatibil cu senzori care permit monitorizarea temperaturii apei, a nivelului de CO2 care este esențial pentru creșterea plantelor, a nivelului de pH adecvat pentru pești sau nivelul de calciu. Fibaro RGBW permite monitorizarea celor patru parametrii care anunță utilizatorul dacă apare vreo schimbare, prin push/sms/email sau lumini colorate de tip flash.

Senzori recomandați

Expert al parcărilor în garaj

Controllerul RGBW te ajută să parchezi perfect o mașina în garaj.

Poti crea un ghidaj luminos care să te ajute la parcarea în garaj folosind benzi flexibile LED colorate și senzori analog de proximitate. Culoarea luminii se va schimba în funcție de distanța până la perete

Senzori recomandați

Dimmer 4 canale pentru sursele de lumină 12/24V

Fibaro RGBW Controller permite controlul a patru canale independete de lumină. Este singurul controller din lume care permite micșorarea intensității a patru surse de lumină conectate independent. Versatilitatea controllerului asigură operarea corectă atât cu surse de lumină de 12V cât și de 24V, fără nici o modificare.

Luminile din bucătărie

Alege gradul de iluminare dorit din bucătărie în funcție de activitatea ta curentă. Dacă te relaxezi citind o carte, asculți muzică sau petreci timp cu prietenii, alegea culoarea luminii manual, sau folosește una din schemele de culori predefinite.

Temperatura determină iluminarea

Poți ilumina podelele încălzite, lavoarul sau dușurile cu benzi LED – culorile se vor schimba în funcție de temperatură. Efectul este uimitor!

Senzorii determină iluminarea

Folosește senzorii pentru a adapta intensitatea luminii la condițiile de afară. Luminile pot fi aprinse automat când începe să se insereze și intensitatea lor va crește după apus.

Întrerupatoare

Setează culoarea luminii, în mod manual, mixând culorile cu ajutorul întrerupătoarelor. Pornește alte dispozitive automat în funcție de setările de iluminare.

Potențiometre

Potențiometrul este un curcubeu în mâna ta. Alege orice culoare vrei în funcție de starea ta de spirit.

Interfața Fibaro

3 millioane de culori posibile pot fi selectate de pe telefonul mobil din orice loc din lume.

Senzori analog

Culoarea luminii în funcție de temperatura apei sau de vremea de afară? Conectează senzorul și orice este posibil.

Monitorizare în timp real a consumului de energie

RGBW Controller permite monitorizarea consumului de energie al surselor de lumină care sunt conectate la el.

Cele patru canale permit măsurarea consumului total sau individual pentru fiecare bandă flexibilă. Când este conectat la HC 2 poți verifica consumul de energie în timp real și verifica evoluția consumului.

Update wireless

Dispozitivul se poate actualiza wireless alegând opțiunea corespunzatoare din Home Center 2 de fiecare dată când este disponibil un nou firmware. Nu trebuie să fie deconectat și ulterior conectat la un PC. Este suficient să apeși butonul pentru update si sa te bucuri de timpul liber pe care l-ai câștigat.

Comandă acum acest produs prin intermediul magazinului Terax Online