Un dispozitiv sofisticat

Priza FIBARO cu funcție de măsurare a consumului de energie este un dispozitiv inteligent, sofisticat și extrem de compact, care poate fi controlat de la distanță. Nu necesită nici un fel de întreținere. Această priză cu contor poate fi folosită împreună cu orice tip de dispozitiv electric, monitorizându-i consumul.

Compact și estetic

Priza cu contor FIBARO este dispozitivul cel mai mic și cel mai atractiv de acest tip pe piață disponibil în momentul de față.
Design-ul său modern se încadrează perfect în orice spațiu – finisajul și inelul din cristal nu mai au nevoie de nici o descriere.

Plug & Play

Priza cu contor nu necesită instalare. Este suficient să o scoateți din cutie, să o conectați la o priză și apoi la orice tip de dispozitiv electric.
Este simplu să adăugați prizele la Sistemul Fibaro, cu ajutorul interfeței foarte ușor de folosit.

Excelență în design

Toate componentele prizei au fost create cu un maxim de precizie și au fost testate în condiții extreme.
Priza FIBARO este un produs care a fost conceput special pentru fiecare client. Deși am întâlnit numeroase provocări tehnice, am creat acest produs fără să facem nici un compromis.
Nu vorbim despre o simplă priză cu contor controlată de la distanță, dispozitivul nostru este o adevarată realizare în materie de inginerie. Este suficient să vă uitați la el pentru a înțelege dedicarea cu care a fost creat.

Monitorizarea consumului în timp real

Verificați nivelul consumului de energie din casă prin interfața Home Center 2.
Gasiți dispozitivele cu cel mai mare consum și limitați-le activitatea.

Verificați evoluția consumului

Interfața Home Center 2 generează grafice detaliate care vă arată istoricul consumului de energie în casă.
Aveți astfel posibilitatea să planificați eficient costurile pentru consumul de energie.

Comparați consumul aparatelor

Consumul de energie al tuturor aparatelor conectate la sistem este afișat în grafice.

Reduceți costurile cu energia

Siguranța copiilor

Priza are un capac încorporat, respectând normele de securitate. Puteți avea astfel mereu certitudinea că siguranța copiilor dumneavoastră nu este pusă în pericol.

Raport defecțiuni

Dispozitivul nostru este cea mai sigură priză din lume pentru că nu permite includerea în rețea a unui dispozitiv defect, protejând astfel întregul circuit. Poate de asemenea să semnaleze dacă un aparat nu funcționează corect.

Controlați consumul de energie

Priza de perete FIBARO este un dispozitiv miniatural unic, care vă permite să controlați consumul de electricitate din casă. Schimbarea culorii inelului de cristal cu LED vă indică exact consumul aparatului conectat. Concomitent, senzorul de temperatură încorporat vă avertizează cu un flash violet dacă temperatura depășește 55°C. Alarma pornește și dacă se depășește sarcina maximă admisă de 2.5 kW.

Testare rază de acoperire rețea

Priza cu contor FIBARO poate testa raza de acoperire a rețelei Z-Wave – starea conectivității este indicat după o citire rapidă. Porniți procesul de testare apăsând butonul de pe carcasă câteva secunde. Lumina violet indică modul de testare în care se află priza. Puteți determina astfel acoperirea în funcție de culoarea prizei.

Babysitter

Conectați priza de perete la consola de joc sau la televizorul din camera copiilor și puteți decide când și cât timp pot copiii să le folosească.
Puteți alege setările consolei și/sau ale televizorului și totodată să le controlați de la distanță

Reducerea uzurii

De câte ori a fost necesar să reparați o priză stricată?
Fibaro vă scutește de această sarcină supărătoare.
Fiecare priză este echipată cu un sticker special de siguranță care previne uzura.

Update Wireless

Puteți să vă actualizați periodic dispozitivul cu ajutorul Home Center 2, folosind modul wireless, de fiecare dată când există un firmware disponibil.
Nu este necesar să conectați la PC, este suficient să apasați butonul de Update și să vă petreceți timpul liber așa cum doriți.

Comandă acum acest produs prin intermediul magazinului Terax Online