În momentul de față sistemul FIBARO este cea mai bună soluție de automatizare disponibilă pe piață.

Oferă un proces de instalare non-invaziv, care elimină nevoia de a folosi metri întregi de cabluri. Modulele noastre în miniatură pot fi instalate în orice doză de fire din perete, în spatele oricărui întrerupător de orice tip, și sunt compatibile cu orice tip de sistem electric.
Este singurul sistem disponibil pe piață care poate să controleze luminile LED sau fluorescente din sistemele electrice fără un fir neutru (tipul vechi de sisteme electrice).
Dispozitivele Fibaro nu sunt legate permanent la structura clădirii. Astfel, dacă doriți să vă redecorați apartamentul sau să schimbați designul interior, nu va fi nici o problemă. Este suficient să scoateți modulul și să îl instalați în altă parte. Mulțumită rețelei z-wave, modulul își va actualiza locația și va relua comunicarea cu componentele sistemului.

Compatibilitate și tehnologia Z-Wave

Fibaro oferă libertatea controlului și a comunicării, fiind compatibil cu majoritatea telefoanelor mobile de pe piață.
Fibaro este compatibil cu produse wireless de la aproape 300 de producători independenți, și cu alte dispozitive care pot fi controlate utilizând sisteme produse de competitorii noștri.
Este compatibil cu toate camerele IP de pe piață – în urma detectării unui incident, sistemul va trimite o imagine sau un videoclip pe telefonul dumneavoastră.

Sistemul Inteligent

Sistemul Fibaro verifică și monitorizează statusul dispozitivelor individuale și, dacă este necesar, vă informează în privința unui accident. Este singurul sistem de pe piață care știe exact poziția unei jaluzele sau a unui oblon, etc. Se actualizează automat. Crează automat backup pentru setările salvate și le trimite apoi la servere externe. Componentele alimentate de la baterie vă informează înainte că este nevoie să schimbați sursa de alimentare. Dacă plecați în vacanță și uitați să opriți căldura, Fibaro va trimite o notificare prin care vă anunță că trebuie să o opriți.

Interfața grafică

Este singurul sistem cu o interfață configurată simplu care vă permite să schimbați dependențele între dispozitive, scenele și întregul sistem de pe orice computer, oricând, fără ajutorul unui specialist și fără să sunați la serviciul tehnic.

Securitate

Sistemul Fibaro poate integra un sistem de alarmă deja existent.
Fiecare componentă a sistemului poate opera independent de unitatea centrală. Dacă unitatea centrală este defectă și sistemul detectează un foc de exemplu, fiecare componentă va decide independent unde să deschidă jaluzelele, să deschidă ferestrele, ușile, să pornească sistemul de ventilație, etc. Nu aveți nevoie de o conexiune VPN sau de o adresă de IP static pentru a vă controla sistemul de la distanță.

Fibaro Multimedia vă permite să:

Controlați sistemul de la fiecare TV cu conexiune HDMI.
Vă bucurați de o seară liniștită urmărind un film, când se aud ciocănituri la ușă. Opriți filmul, luminile cresc în intentistate cu 30% în living și la 100% în fața casei. Imaginile din fața casei apar pe ecranul televizorului. Ridicați telefonul, pe care puteți vedea o poza de aproape, puteți purta o scurtă conversație și apoi deschide poarta cu un singur click.

Urmăriți videoclipuri și să creați o colecție de videoclipuri.
Aveți acces la videoclipurile preferate, oriunde s-ar afla televizorul.

Ascultați muzica dumneavoastră preferată în orice cameră, mulțumită sistemului audio multi-camere.
Imaginați-vă că… intrați in living și se aud piesele preferate. Intrați în bucătărie, senzorul va detecta mișcarea și la radio începe să se audă aceeași muzică. Dar avem mai mult decât atât… În caz de incendii, toate dispozitivele audio vor rula mesaje specifice de avertizare.

Serviciile Fibaro

Cu Fibaro puteți accesa o bază de date extensivă cu operatorii de servicii, având astfel posibilitatea să rezolvați în cel mai scurt timp posibil orice problemă aparută în casă. De exemplu, în caz de scurgeri de la mașina de spălat, sistemul vă oferă automat o listă cu toți instalatorii aflați în apropiere, alături de datele de contact, ceea ce vă permite să îi sunați imediat.

Cumparaturi cu Fibaro

Sistemul va avea integrate cele mai mari magazine online. Când faceți cumpărături în mod regulat, pierdeți mult timp așteptând la coadă. Petreceți acest timp într-un mod mai plăcut – Fibaro face cumpărăturile, le plătește și vă informează în privința livrării, în momentul în care curierul ajunge.

Valorile Fibaro

Cu sistemul Fibaro, puteți defini scenele și le puteți configura, în funcție de anumite incidente, fără să fie nevoie să chemați vreun specialist. Dacă nu vă place rezultatul sau dacă vă răzgândiți, puteți reconfigura oricând sistemul în câteva secunde. Totul este foarte simplu. * Această funcție va fi disponibilă numai în anumite țări.

Fibaro este un sistem conceput de persoane entuziaste și pasionate de tehnologie inteligentă

Ne-am dorit să creăm o soluție care să fie la îndemana tuturor. Astfel am conceput un produs de calitate la un preț accesibil. Conform datelor din martie 2011, produsul nostru este cel mai ieftin din toate produsele de acest gen aflate pe piață.