Frame Left

Danfoss Link® este un sistem de control wireless pentru o varietate de sisteme de încălzire. Danfoss Link® HC (Hydronic Controller) este parte a acestui sistem, permiţând controlul wireless al colectoarelor pentru încălzirea/răcirea circuitului de apă. Danfoss Link® HC permite controlul încălzirii în pardoseala hidarulică, cutie conexiuni RF, tensiune de alimentare 230V, semnal de comandă 24V, 10 ieșiri

Danfoss Link® HC este parte a sistemului Danfoss Link® system. Sistmul Danfoss Link® este utilizat pentru conectarea wireless și controlul sistemelor de încălzire în clădirile rezidențiale și clădirile cu destinație comercială mici. Danfoss Link® HC permite controlul sistemelor de încălzire prin pardoseală ce folosesc apa ca agent termic. Acest sistem oferă o gamă extinsă de funcții pentru confort optim și economia de energie cu controlul individual al temperaturii camerei. Hydronic Controller include caracteristici ca: transmisie wireless pe 2 căi, până la 10 ieșiri protejate la scurtcircuit pentru 24 V pentru servomotoare Normal Inchis (NI) sau Normal Deschis (ND), relee pentru controlul pompei și al boilerului, program de autodiagnoză, contact pentru funcția de Plecat de Acasă, funcție de încălzire/răcire, reglare prin mod ON/OFF sau modulare prin lățimea pulsului (PWM) etc. Sistemul constă în până la trei Hydronic Controllers ce oferă posibilitatea de a controla până la 30 ieșiri pentru sisteme mai mari. Hydronic Controller are o conexiune ușoară direct la 230 V fără necesitatea de transformare ulterioară, alimentând ieșirile servomotoarelor cu tensiunea de 24 V. Sistemele cu până la trei Hydronic Controllers pot fi accesate de Consola de Comandă Danfoss Link® CC – Central Controller. Consola de comandă oferă și mai multe funcții și facilități ca: setarea individuală pentru fiecare ieșire a unui Hydronic Controller, anularea și blocarea setărilor temperaturii camerei,

revenirea la parametrii anteriori și programarea pe interval de timp, stare sistem etc.
• Transmisie wireless pe 2-căi la frecventa de 868.2 MHz, pentru transmisii cu siguranță ridicată și opțiune de test direct al legăturii pentru fiecare componentă a camerei ca Senzori de Cameră, etc.
• 10 ieșiri protejate la scurtcircuit, având LED-uri indicatoare
• Ieșiri de 24 V pentru servomotoare NI sau ND.
• Comanda robinetelor pentru toate ieșirile pentru aproximativ 12 minute la fiecare 14 zile fără comandă de necesar de căldură.
• Reglarea prin principiul PWM (Pulse Width Modulation).
• Intrări (On/Off) pentru încălzire/răcire.
• Intrări (On/Off) pentru funcția Plecat de Acasa. Când este pe ON, fiecare termostat de cameră este setat pe 15°C.
• Releu pentru controlul pompei, cu acționarea automată a pompei la fiecare 3 zile pentru 1 minut, pentru a evita deteriorarea prin nefuncționarea pe perioade lungi.
• Releu pentru controlul boilerului, activat numai în cazul necesarului de căldură.
• Fixare ușoară a cablului la fiecare ieșire de servomotor (actuator) pentru câteva tipuri de cabluri
(pătrate sau circulare).
• Autodiagnoză automată oferind indicații despre posibilitatea mai multor erori, ca lipsa conexiunii
cablurilor sau lipsa/nefuncționarea unui servomotor la ieșire etc.

Date tehnice

FRECVENȚA DE TRANSMISIE 862.42 Mhz
DISTANȚA DE TRANSMISIE ÎN CLĂDIRI NORMALE Până la 30 m
PUTEREA TRANSMISIEI < 1 mW
TENSIUNEA DE ALIMENTARE 230 VAC, 50 Hz
IEȘIRE SERVOMOTOARE 10 x 24 VDC
SARCINĂ CONTINUĂ IEȘIRE (TOTAL) 35 VA
RELEE 230 VAC / 8 (2) A
TEMPERATURA MEDIU AMBIENT 0 – 50°C
CLASA DE PROTECȚIE IP 30

Comandă acest produs prin intermediul magazinului Terax Online