living® by Danfoss

living® by Danfoss este noua generație de termostate Danfoss premium. Ele oferă performanțe ridicate și un confort sporit în același timp cu economii importante de energie și de cost.

Termostatele living® by Danfoss sunt foarte simplu de setat și utilizat, cu posibilități de alegere a unui program flexibil.

Danfoss Link®

Sigur și fiabil, Danfoss Link® este un sistem de comunicare bidirecțională bazat pe o tehnologie fără fir. Creat pentru confortul dumneavoastră, Danfoss Link® stabilește noi standarde în domeniul controlului modern al încălzirii.

Soluția Danfoss Link® constă în trei echipamente fără fir:
Echipamentul obligatoriu Danfoss Link® CC (unitatea centrală de control) și Danfoss Link® FT (termostat pardoseală) precum și cel opțional Danfoss Link® RS (senzor de cameră).

Mai multe detalii…

Temperatura perfectă pentru orice interior. living eco® este cel mai modern mijloc de a controla consumul domestic de energie. Este inteligent, ușor…

>living eco®

Controlul wireless al temperaturii în întreaga casă. Pentru un control total al mediului interior, termostatele de radiator living connect® comunică wireless…

>living connect®

Senzorul de cameră Danfoss Link® RS este un senzor electronic pentru măsurarea temperaturii camerei. Senzorul de cameră este o parte a unui sistem Danfoss Link® care este utilizat pentru controlul wireless al sistemelor de încălzire în clădirile rezidenţiale şi comerciale mici….

>Danfoss Link® RS

Danfoss Link® este un sistem de control wireless pentru o varietate de sisteme de încălzire. Danfoss Link® HC (Hydronic Controller) este parte a acestui sistem, permiţând controlul wireless al colectoarelor pentru încălzirea/răcirea circuitului de apă….

>Danfoss Link® HC

Repetorul CF-RU este folosit pentru extinderea zonei de comunicatie radio intre consola operator, termostatele de camera si alte componente conectate in sistemele Danfoss Link® si cel de incalzire prin pardoseala CF2…..

>Danfoss Link® CF-RU

Danfoss Link® BR este un element cu actionare ON/OFF al cazanului functie de necesarul de incalzire. Din Danfoss Link® CC este posibila selecarea camerei/camerelor de referinta (exemplu cazanul este ON daca oricare din camerele selectate au nevoie de incalzire)….

>Danfoss Link® BR

Releu ascuns 10 A

>Danfoss Link® HR

Releu tip priza 10 A

>Danfoss Link® PR

Informatii de la Danfoss

Prezentare living® By Danfoss

Danfoss <em>living</em>®” /></span></a></p>
</div>
</div>
<div class=